tiistai 12. huhtikuuta 2011

Pitkästä aikaa

On ollut kirjoittaminen hivenen hiljaista, mutta ehkä sitä voisi vähän aktivoitua.

Sairausrintamalla tapahtuu, mikä ei tietenkään ole mikään hyvä asia. Omat kivut on lisääntynyt siinä määrin että lääkitys on aloitettu ja uusi MRI aika sovittu. Ehkä sitten päästään eteenpäin siitä ja saadaan selkeytystä siihen onko mulla MS-tauti vai ei.

Esikoisella sen sijaan ei ole onneksi keliakiaa, vatsakivut johtunee siis laktoosista. Vielä pitäisi selvittää pitääkö kuitenkin olla täysin maidoton ruokavalio että olisi kyse maitoallergiasta.

Mutta se sairauksista. Uintirintamalla on tapahtunut taas uutta, uskallauduin sittenkin päästämään Kiian ja Villen hyppyaltaaseen. Siitä tuli suosikki heti ensimmäisen hypyn jälkeen.
Hyppivät sitten toistakymmentä kertaa, jonka aikana Ville (5v siis) kävi kolmesti 3m laudalla, neljännellä kerralla sitten uskalti hypätä veteen. Täytyy kyllä myöntää että siinä vaiheessa hieman kylmäsi rinnassa, hyvin meni kuitenkin hyppäsi intoapuhkuen heti uudestaan.

Home
Asiat ei ole vielä vierähtäneet eteenpäin, mutta pian päästään tutkimaan välikatto. Mielessä on käynyt, että jos talo jää meille tilaamme purkuryhmän tai palokunnan harjoittelemaan. Talo siis maantasalle ja uusi tilalle. Täytyy vaan miettiä mistä siihen rahat saisi.
Liian paljon kuullut sitä, että homeremontti ei ole onnistunutkaan vaikka remonttia olisikin ollut tekemässä täysin ammattitaitoiset ihmiset. Sen onneksi asiaa tutkiessa on saanut selville että hometta ei voi millään aineella poistaa, rakenteet jotka on vaurioitunut on vaihdettava.
Jo valmiiksi homeessa olevaa puuta esimerkiksi ei saa käsitellä milään booripitoisella liuoksella, mikä on tarkoitettu homeen estoon. Hyvä aine varmasti, mutta väärinkäytettynä huono.

Ei kommentteja: