keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Lokakuun SLY paketti

Tänään sain käsiini SLY16 kierroksen viimeisen paketin. Jälleen kerran parini Milja oli saanut kerättyä hienon ja mieluisen paketin. Kiitos siitä!


Paketti sisälti:
4 Gevalian cappusino kahvijauhetta
GoGreen ruokakermaa
Paprikajauhetta
Mustapippuri rouhetta
Persiljaa
Rakuunaa
Iloleipureiden piirakkavuoka
Ohje sienestäjän piiraaseen

Piirastakin tulen ihan varmasti testaamaan, kunhan saan ostettua tarvittavan määrän sieniä. En kuitenkaan usko, että kaapissa oleva paketti kuivattuja suppilovahveroita kuitenkaan kävisi tähän.. Tai jos joku tietää että käy, niin kommentoikaahan toki. Litra tuoreita sieniä pitäisi olla.

Täytyy sanoa, että olen tykästynyt tähän SLY -juttuun. Tämähän oli tosiaan eka kerta, kuvittelin että tämä voisi olla tosi kivaa ja jännittävä mutta taisi olla vielä vähän jotain parempaa.
On todella jännittävää odottaa koska paketin saisi noutaa, jännitys nousee päivä päivältä ja on aika lailla huipussaan viimeisen lähetyspäivän jälkeen.
On kiva saada jotain, mitä joku täysin tuntematon on lähettänyt, ajatellut juuri minua ja tietenkin myös toisin päin. On kiva ilahduttaa omaa pariaan, tässä tietysti jännitys on vieläkin suurempi, onkohan pakettini ollut mieluinen?

Ilmoittautumiseni seuraavalle kierrokselle myöhästyi.. mutta ehkä sitten seuraavalla kierroksella olen mukana jälleen kerran.

Kaikille SLY kierroslaisille oikein mukavaa syksyn jatkoa ja vara-emolle sydämelliset kiitokset "huolenpidosta"!

Ei kommentteja: