Hellapoliisin sivuilta löytyi kiva marja-marenki muffinsin ohje, niistä tuli omassakokeilussa lievästi "mielenkiintoisen" näköisiä (teurastamo oli ensimmäinen mielikuva) joten kaverin kanssa keskustelua ajateltiin että Wienersuklaa saattaisi sopia hyvin, tarvittiin siis gluteeniton+maidoton herkku tarjottaviin.
Aineet
200g margariinia
2dl sokeria
4 keltuaista
2dl semper fin mix jauhoja
1dl perunajauhoja
2tl leivinjauhetta
1dl soijamaitoa
Marenki
4 valkuaista
3dl sokeria
2tl vanilijasokeria
Paketti Wiener-suklaata
Vaadota pehmeä rasva (sunnuntain laktoositon/maidoton) ja sokeri.
Lisää keltuaiset yksitellen vatkaten.
Sekoita kuivataibeet yhteen ja lisää yhdessä maidon kanssa taikinaan.
Täytä muffinivuoat puolilleen.
Marenki: vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää sokeri vähitellen ja mausta vaniljasokerilla.
Lisää paloiteltu Wiener-suklaa marengin sekaan.
Annostele muffinsitaikinan päälle.
Paista uunin alaosassa 200 asteessa n. 20 min.
2 kommenttia:
Ompas jännän erilaisia muffinsseja
Minulle ainakin tuli vesi kielelle kun luin ohjeen ja näin kuvan!
Lähetä kommentti