keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Projektin aloitus

Eilen aloitin esikoisen synttärikakun tekemistä.

Hän halua prinsessa synttärit. Koska valmis kakkukuva ei nyt tule kysymykseen ruoka-aine rajoitusten vuoksi ajattelin, että piirrän itse.

Haastetta sinänsä koska EN ole hyvä piirtämään, edes niitä tikku-ukkoja. Joten vaati vähän luovuutta.
Printtasin värityskuvan netistä ja suurensin sitä hieman. Sitten jäljensin sen leivinpaperille ja sen avulla painelin rajoja vähän sokerimassaan ja sitten maalaamaan.

Tässä olisi ollut elintarvike kynä aika hyvä, mutta kyllähän se pensseliläkin meni ihan hyvin. Rajat on valmiina, tänään pitää hakea Tiimarista pastaväriä, oma keltainen kun oli päässyt kokkaroitumaan ja sitä on aika vähän.

Paikallisessa Tiimarissa kun vielä on vähän Wiltonin tuotteita saatavana, hieman alennettuunkin hintaan.


Prinsessa Ruusunen, olen kyllä erittäin tyytyväinen siihen mitä se nyt on. Saanähdä saanko pilattua sen väreillä..

Päivitystä, maalausurakka on ohi.
Täytyy loppujen lopuksi sanoa, ettei tämä ollutkaan niin vaativa urakka kuin aluksi olin kuvitellut. Olen ihaillut itse maalattuja kakkukuvia todella monissa blogeissa ja ajatellut etten koskaan voi onnistua yhtä hyvin. No, mutta kuitenkin olen erittäin tyytyväinen itseeni. Voin ihan hyvillä mielin jakaa myös muille oman onnistumiseni..


Tästä vielä leikkasin pois ylimääräiset valkoiset osat.

1 kommentti:

Helmi.fi kirjoitti...

Mielettömän hyvähän tuosta maalauksesta tuli. Ihan syystä saat olla itsestäsi ylpeä. Voinben kertoa, että homma helpottuu huomattavasti kuva toisensa jälkeen...