torstai 12. toukokuuta 2011

Äitienpäivä kakku

Loppujen lopuksi näyttää mielestäni ihan hyvältä.
Ruusutkin pursotin ihan itse ja ihan ensimmäistä kertaa.

Tietenkään en niitä itse osannut päästä tehdä joten piti käydä katsomassa ohjetta mestarilta, Ahonlaidan Tanjalta täältä näin hyvä yritys kuitenkin.

Eihän mulla mitään kukkanaulaa ole (vielä) enkä saanut onnistumaan sitä leivinpaperi grillitikun päähänkään vinkkiä. Joten pienen pieni pallero marsipaania lautaselle, se leivinpaperi kiinni siihen ja pikkuinen pallero marsipaania sitten vielä siihen leivinpaperiin kiinni.

Siitä lähti mun ekat ruusut muokkautumaan..


Vaaleanpunainen ihanuus.. mutta mutta.. kyllähän oli äklö makiaa. Ajattelin välttää pastavärejä joten käytin mansikka tomusokeria BIG MISTAKE! Tuossa on siis sokerikremi, kyllä tavallisesta mun käsissä tulee paljon parempaa ja onnistuneempaa. Sööttihän tuo on..
Välissä on vanilijamousse/kastike mikä lie ja toisessa välissä suklaata sekoitettuna sveitisäliseen marenkivoikreemiin (likki alempana ohjeeseen).Tässä ne ruusut lähemmin.. Kyllä ne ruusuilta näyttää... Ruusut taas on pursotettu sveitsiläisestä marenkivoikreemistä. Siihenkin löysin ohjeen myös Ahonlaidan Tanjalta, täältä näin.

2 kommenttia:

Kultakimpale kirjoitti...

ihana kakku! Voikun mäkin olisin noin taitava!

Satu kirjoitti...

Voi kiitos!
Harjoittelemalla, harjoittelemalla ;)