torstai 11. syyskuuta 2014

SLY syyskuu

Niin se syyskuukin tuli kuin varkain, miten ihmeesä tämä aika mukamas menee kuin hevosen seljässä?
Miksi aina tuntuu siltä että kaikki tärkeät asiat jää tekemättä (kuten tämä postaus) ja joka välissä on sata asiaa mitä pitäisi tehdä..

En ole tainnut mainita, että opiskelen  "tässä samalla", syyskuun lähijaksoon aikaa 2 viikkoa ja siihen mennessä pitäisi olla tehtynä näyttötutkinnon raportti (tapantuman järjestämisestä), suunniteltuna näytttö työikäisten liikunta"tunnista" (vapaauinnin tekniikka), tehdä tuntisuunnitelmat muille uimakouluryhmille, mielellään etukäteen eikä just samana päivänä... miettiä teenkö yrittäjyyden näytön suoraan haastattelemalla vai käynkö luennot.. ja ja ja ja .. alkaa lukemaan liikuntafysiologian tenttiin joka lokakuussa..
Plussana, kummitytön ristiäisiin kakku..

JOS joku tietää mistä niitä tunteja saa lisää vuorokauteen, niin vinkatkaa mullekin! ;) (musta tulee isona aikuisliikunnanohjaaja + PT)


Mutta itse pakettiin.. Mikä pääsi yllättämään 100%, tuli paketti-ilmoitus, haettavissa automaatista ja mielessä alkoi raksuttamaan mitä nyt "taas" olen tilannut kun ei siihen hetkeen tullut mieleen että jotain pakettia olisi tulossa..

KIITOS!
Aivan ihana omppuaiheinen pakettihan sieltä tuli, gluteenittomia jauhoja, sukulakuja kaikille, fariinisokeria, muffinivuokia (Amerikan), mantelirouhetta, vanilijakastiketta, cane siirappia, omenan lohkoja ja tietty reseptejä.. Uuniomeniin, Omenakinuskiin ja Omenamurupaistokseen..
Ja "sokerina" pohjalla synttärilahja mulle.. mutta .. vielä pitää malttaa.. en malttaisi.. mutta ihan vähän aikaa vielä (22.pv)

Puutarhan omputkin alkaa pikkuhiljaa olemaan kypsiä niin päästään näitäkin testailemaan pikkuhiljaa.

Toivottavasti parini käsi on kohta kunnossa...

Haastetta elämässä pitää aina olla, ja sitä sain itsellenikin. Tilasin Food Dedective -ruoka-ainayliherkkyys testin, kun kroppa välillä protestoi ja olen yhdistänyt sen ruokailuihin. No, vähän tulokset yllätti ja osaksi ei.
Testin tulosten mukaan olisi hyvä tarkkailla niitä oireita, vähentää ja välttää seuraavia:
Durumvehnä, gluteiini, manteli, cashew pähkinä, lehmänmaito sekä kananmuna!

En hypi riemusta, en.

Gluteiiniton ja maidoton olisi vielä mennyt ihan hyvin, mutta tuo kananmuna tuottaa päänvaivaa.. sitä tuntuu olevan jokapaikassa jossain muodossa. JOPA Felixin Kurkku tuoresalaatissa!! semmoinen pikkuinen pikari! Miksi?

Ja nyt miettimään pakettia omalle parille.. ja niitä koulujuttuja...

Aurinkoista syksyä kaikille!

3 kommenttia:

SLY28 n-h-e kirjoitti...

Hienon teemapaketin saitte!

Opiskelusi kuulosta todella mielenkiintoisalta! Hiiri voi lahjoittaa ruokatuntinsa, klo 12-14 , jota harvoin tulee käytettyä Ü....en jaksa syödä kahta tuntia ;D !

minttu kirjoitti...

Tosi hieno paketti!

Anonyymi kirjoitti...

Ompas sinulla kiirettä, ihanaa että paketti yllätti. Olen tämänkin viikon ollut sairaslomalla mutta käsi voi jo paremmin. Ens kuun paketti odotellessa sekä paljastusta ;)

Harmillista nuo allergiajutut :/ laittaakin miettimään reseptejä. Minulla naapuri joka on myös munalle allerginen ja laktoositon ja joutunut miettimään muutamaan kertaa hänelle ohjeita.

SLY:nne

ps. voimia koulujuttuihin, muista myös levätä ;)